FERMAT WFT 13 CNC vízszintes fúró-maró új köntösben

január 10, 2018  

A FERMAT WFT 13 CNC vízszintes fúró-maróműje egy kedves vevői megrendelésre, módosított oszlopokkal és kék burkolattal került leszállításra.

Ellentétben Henry Ford 1909-es T-modelljével kapcsolatos híres megjegyzésével: “Bármelyik vásárlónak lehet olyan autója, amelyik olyan színre festett, amilyet csak akar, amíg az fekete” – a FERMAT több, mint boldogan kötelezi el magát az ügyfelek divatigényeinek. Egy új, asztali típusú vízszintes fúró-maró (WFT 13 CNC), amely lineáris vezetékekre épül, egy visszatérő  lengyelországi  vásárlónk számára megnyugtató kék színű burkolatot kapott, amely a többi gépével is harmonizál.

WFT 13 poland

A gép előzetes gyártása a FERMAT brno-i, csehországi gyártóközpontjában történt. Lengyel ügyfelünk  (Severt) hozzáadta a berendezést a FERMAT szerszámgépek egyre növekvő gyűjteményéhez, így a negyedik FERMAT vízszintes fúró-marója került beüzemelésre.

A gyors, zökkenőmentes szerszámcsere érdekében egy keményen működő KUKA robotra támaszkodik a gép. A FERMAT célja a 100% -os ügyfélelégedettség.

kuka