EMO Hannover 2017

június 14, 2017  

EMO Hannover 2017.

Időpont: szeptember 18-23.

Helyszín: Hanover Exhibition Grounds, Németország

Hannover_Messegelände

A résztvevők az EMO Hannover szakkiállításra a világ minden tájáról és a fémmegmunkálás minden szegmenséből érkeznek. A kiállítók mintegy 60% -a Németországon kívülről érkezik. Az EMO Hannover a világ legjelentősebb fémmegmunkáló vására.

Az EMO Hannover kiállítói már régóta összehangolják innovációs ciklusukat a világ vezető fémmegmunkáló vásárával, ennek eredményeképpen több újítást mutatnak be itt, mint az ipar bármely más szakkiállításán. Az EMO Hannover kulcsfontosságú referenciapontnak számít a gyártástechnológia területén dolgozó döntéshozók számára.

Az EMO Hannover egyedülálló szélességet és mélységet képvisel a termékek és szolgáltatások területén az összes termelési területen, a forgácsolási és alakító szerszámgépek, gyártási rendszerek, megmunkálás, a precíziós szerszámok, a tartozékok, a vezérlési technológia, valamint a rendszerelemek és alkatrészek automatizált gyártás részeken.

Ez teszi az EMO Hannovert egyedivé, fontossá és ez vonzza ma a felhasználói iparágak egész spektrumát Hannoverbe.

Látogassa meg a FERMAT standját (4. szektor) is ezeken a napokon és nézze meg az új WFC 10 CNC és WFT 13 R kiállított szerszámgépeinket.

Fermat EMO Hannover 2013. szeptember6

Készek vagyunk válaszolni kérdéseikre és megmutatjuk az új és innovatív megoldásainkat.