A FERMAT és a Nordmark sikeres együttműködése a szélenergia-iparban

szeptember 21, 2016  

A szél óriási üzlet Dániában, ahol bármerre járva szélturbinákat látunk a horizonton, szerte a mezőkön és az autópályák körül is.

A NORDMARK egy helyi alvállalkozó a nehézipari termékek piacán, többek között nagyméretű és összetett alkatrészek gyártására szakosodott a szélenergia-ipar részére. A vállalkozás virágzik.

A NORMARK 2002-ben alakult, azóta óriási tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a forgácsolóiparban. Michael Jacobsen, a társaság termelési igazgatója a 2016.06.30 – án tartott nyílt napon feltárta a cég múltját, fejlődésének irányát és a piacon elfoglalt különleges helyét is, másrészt a FERMAT társasággal komoly döntéseket hoztak az üzleti kapcsolatuk jövőbeni szorosabbá tételéről.

A NORDMARK jelentős növekedésének köszönhetően képes az európai igényeket teljes egészében kielégíteni a mai elvárások alapján. A NORDMARK nemrégiben vásárolt két vízszintes fúró-maró művet a FERMAT társaságtól Saeby részlegére. A gépek súlya egyenként 330 tonna, dönthető CNC körasztallal rendelkeznek, akár 80 tonna súlyú munkadarab felemelését teszik lehetővé és az oszlopok dupla merevítéssel rendelkeznek, ami rendkívüli stabilitást eredményeznek.

http://www.nordmark-maskinfabrik.dk/

A megújuló energiaforrások és a nehézipar szókapcsolata egyre relevánsabb szimbiózisban fog a jövő évtizedekben előtérbe kerülni a környezetbarát, zöld-energia mezsgyéjén. Az emberek egészségesebb, tisztább jövőt szeretnének, a hatalmas szélturbinák pedig kiaknázzák a természet adta lehetőséget ahhoz, hogy a háztartások a számukra szükséges energiát minél környezetbarát módon tudják megszerezni a mindennapjaikhoz.

http://www.fermatmachinery.com/wrf-130-150-160-cnc

A FERMAT is karöltve a NORDMAR céggel hozzájárul a zöldebb, tisztább jövő eléréséhez azzal, hogy a szárazföldi és vízi szélerőművekhez szolgáltatják az alkatrészeket és az azokat megmunkáló szerszámgépeket.

Kérem látogasson oldalunkra http://www.fermatmachinery.com/products , ahol bővebb információkat lát berendezéseinkről, amelyek javíthatják vállalkozásuk gyártási tevékenységét, illetve a gepek@fermat.cz emailen bővebb felvilágosítással tudunk szolgálni.

WRF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mottónk:

” Mindig készen állunk, hogy a kihívásokat elfogadjuk még akkor is,
amikor különleges és technikailag fejlett megoldások szükségeltetnek.”